Com-Forth Blog

Egy teljes nap az ipari IoT-ről

[fa icon="calendar"] 2018. december 14. 13:56:07 CET / by Kun Zsuzsi

Kun Zsuzsi

Ahogy korábbi rendezvényeinkről, úgy az idei IoT Szakmai Napról is készült egy pár perces összefoglaló videó. Bár a teljes esemény nem sűríthető bele néhány képkockába, bízunk benne, hogy a rendezvény hangulata és tartalma minden megtekintőhöz eljut.

A 2018-as rendezvények középpontjában az Ipar 4.0 által életre hívott dinamikus átalakulás állt. Hasonlóan, a Szakmai Napon is a legújabb technológiák, a digitalizáció és az ipari IoT térhódítása került a középpontba.

2018_11_15_Comforth_IOT_Conference_V7D_hosszú

A napot az ipari IoT lefedettségének megismerésével kezdtük, majd korszerű IoT megoldások bemutatása következett. Kollégáink termékbemutatói által a jelenlévők képet kaphattak arról, hogy milyen irányokban zajlanak az iparágat kiszolgáló eszközfejlesztések.

Ezután esettanulmányokon keresztül kerültünk közelebb a valós ipari helyzetekhez, megismertünk néhány izgalmas üzemi kihívást. Az ezt követő panelbeszélgetésben a cloud, fog és edge computing került a főszerepbe, a nap zárásaként pedig két ügyfelünk mutatta be a közelmúltban megvalósított projektjeit.

Köszönjük mindenkinek, aki részt vett Szakmai Napunkon és bízunk benne, hogy jövőre is találkozunk majd!

Topics: Ipari IoT, IoT, IoT konferencia, ipar 4.0 bevezetés, ipar 4.0 konferencia

Iratkozzon fel blogunkra

Legfrissebb bejegyzés